Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Kapsalon Lelystad

Lees meer >>

Openingstijden

Lees meer >>

Leerlingen Ervaringen

Lees meer >>

model hair style5

In verband met het definitief sluiten van Crobylos, worden er geen nieuwe opleidingen meer aangeboden. Meer informatie hierover volgt binnenkort.
De salon in Lelystad is nog open tot medio November 2022, het maken van afspraken voor diverse behandelingen kan via 0320 - 25 82 80

 

Crobylos biedt je dé kappersopleiding om jouw droom waar te maken. Wij leiden je op tot allround haarstylist, zodat jij met jouw creativiteit mensen nog mooier kunt maken. Crobylos heeft een vestiging in Lelystad.

Je leert niet alleen hoe je als allround kapper of kapster je klanten voorziet van een nieuwe look. Samen met jou ontwikkelen we ook je commerciële talenten en leren we je hoe je succesvol met klanten om moet gaan.

Crobylos staat zeer goed aangeschreven omdat wij je de perfecte individuele begeleiding kunnen geven. We trainen salongericht, zodat onderwijs en bedrijfsleven dicht bij elkaar staan.

Zo sta je gelijk op de eerste dag al te knippen op een echt model en niet op een oefenhoofd zoals bij de meeste andere opleidingen en je hebt geen Modellen nodig, want die verzorgen wij!

 

 

 

 


uwv logoCrobylos heeft een overeenkomst met het UWV voor je eventuele omscholing, zodat deze je opleiding in sommige gevallen voor je kunnen betalen.
Crobylos is landelijk erkend bij het S-bb als erkend leerbedrijf

Bekijk wat het meest geschikt is voor jou de cursus of onze dagopleiding. Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op. Lelystad: 0320 - 258280
Of buiten de openingstijden: 06-23748128

.

Beste,

Wij zijn gesloten tot op zijn vroegst 6 april. Deze datum kan eventueel afwijken van de uiteindelijke datum. Wij doen dit vanwege het Corona virus.

Onze excuses voor het ongemak, en wij hopen dat u toch gezien de omstandigheden een fijne dag heeft.

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van Crobylos

Een van de specialisaties in het kappersvak, om de mooiste creaties te kunnen maken, is het opsteken van het haar. Dit kan vaak al met enkele simpele handelingen zoals u zult merken, maar ook door het Kapsel volgens een plan op te bouwen, waarbij er natuurlijk veel oefening bij komt kijken en geduld. Het opsteken van het haar is een vak op zich, maar is wel en techniek voor iedereen die de basis regels in acht neemt, niet moeilijk hoeft te zijn.
In onze cursus opsteken zullen we u kennis laten maken met diverse technieken, de verschillende externe factoren die een belangrijke rol spelen bij het opstellen van het plan en de valkuilen die u tegen kunt komen bij het toepassen van deze technieken. We geven u de juiste tips & trucs om de meest mooie kapsels te creëren.

Wat is er inbegrepen in deze cursus

Het gebruik van het oefenhoofd met mooi en speciaal haar voor het opsteken, welke bij aanvang van deze cursus voor u klaar staat,
Ook bijvoorbeeld natuurlijk de spelden en alle andere benodigde materialen, zoals het gebruik van borstels, de föhn, punt-kam en de eventuele stylingsproducten.
De cursus wordt gegeven op onze locatie in Lelystad.

De cursusdagen opsteken 2020

- Dinsdag 14 januari 10.00 – 16.00 uur.

Prijs: €.115,00 inclusief BTW (€.95,00 cursisten van Crobylos)
Aanmelden: klik op de link en geef aan op welke dag je de cursus wilt gaan volgen.

pia opsteken