Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Cursus Haarkleuren

Het kleuren van het haar is een vak op zich, maar dat voor iedereen die de basis regels in acht neemt, niet moeilijk hoeft te zijn.

In onze cursus haarkleuren zullen we u kennis laten maken met diverse kleurtechnieken, de verschillende externe factoren die een belangrijke rol spelen bij het stellen van kleurdiagnoses en de valkuilen die u tegen kunt komen bij het uitvoeren van kleurbehandelingen.

Wat is er inbegrepen in deze cursus

cursus haakleuren

Bij aanvang van deze cursus ontvangt u van ons het uitgebreide cursusboek en eventueel het pakket wat u heeft besteld. Dit pakket bestaat uit alle materialen die u nodig zult hebben tijdens de cursusdagen. Onder andere een cursusboek, oefenhoofd speciaal voor kleuren, verfmantel, verfschort, starters verfset en het kleurenleerboek voor haarkleuringen.

U kunt de inhoud van het kleurpakket bekijken op de website van onze groothandel de Kappersvoordeelshop.

De indeling van de cursus
De cursus kleuren bestaat uit zes lessen, waarvan één theorieles. De lessen duren twee á drie uur.

Bij aanvang van de cursus start u de eerste les met een grondige interactieve theorieles, waarna u de tweede les aan de slag gaat met de kleuring van het oefenhoofd. Er volgen drie lessen met kleuring op een eigen model.

Vooraf aan het kleuren van het eigen model, leert u doormiddel van een grondige analyse de juiste kleur te bepalen. Hierbij komen de diverse belangrijke aspecten voor het stellen van de juiste diagnose uitgebreid aan bod.

De laatste les krijgt u een eind een eindopdracht, waarbij u zelfstandig een model gaat kleuren en wordt afgesloten met de uitreiking van een certificaat.

Houdt u er rekening mee dat u vier lesdagen zelf voor een model moet zorgen, let wel het model moet zelf betalen voor de behandeling. Kijk voor de prijzen van deze behandelingen op onze prijslijst behandelingen In onze salons.

 

De onderdelen van de opleiding:

De cursusdagen haarkleuren
Dinsdag 10.00 – 13.00 uur of Op zaterdag 10.00 – 13.00 uur In Lelystad
Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account