Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Cursus Haarknippen

Bij deze cursus haarknippen kunt u bij ons aan de slag ongeacht uw ervaring. Met de cursus begint u bij ons met een uitgebreide theorieles. Na deze theorieles gaat u onder deskundige leiding van een vakdocent leren knippen op een door uzelf meegebracht model.

cursus haarknippen

U leert stap voor stap de kniproutes ontdekken of u werkt verder aan uw kniptechnieken. De cursus vindt één keer in de week plaats.
De instroom is geheel vrij overdag, op die dagen dat de salon open is.
De lessen zijn onderverdeeld in blokken van 12 lessen. Afhankelijk van uw eigen capaciteiten en wensen kunt u ervoor kiezen om de cursus af te sluiten na één blok of meerdere blokken na elkaar te volgen. U legt zich op deze manier van te voren niet vast voor een langere periode. Het systeem van leren knippen en de kniproutes die wij hanteren heeft als resultaat dat u op een eenvoudige, correcte en vooral veilige manier uw modellen leert knippen. Zowel voor u als cursist als voor ons is het heel belangrijk dat de modellen tevreden naar huis gaan. Opleidingcentrum haarverzorging Crobylos geeft deze garantie.

De kosten
Voor één cursusblok van 12 lessen betaalt u €195, –

Inbegrepen in de cursus
Aan het begin van de cursus krijgt u de cursusmap uitgereikt. Het gebruik van lak, gel, mousse, föhn en eventueel de tondeuse is inbegrepen bij de kosten. De cursus vindt plaats in ons opleidingssalon in Lelystad en hier is alles aanwezig wat u verder nodig heeft om uw model weer netjes naar huis te laten gaan.

De materialen die u zelf nodig heeft
Voor deze cursus heeft u het (starters)knipset nodig en een kappersschaar. Als u al een schaar heeft, mag u deze natuurlijk gebruiken. Om een onveilige situatie voor uw model te voorkomen moet uw schaar echter wel aan een aantal eisen voldoen. Hij moet scherp en niet te groot zijn.

Tijdens de eerste theorie les kan u bij de docent terecht voor advies over de aanschaf van een goede schaar en dan kunt u gelijk een schaar bestellen. Als cursist van opleidingscentrum haarverzorging Crobylos kunt u voor een sterk gereduceerde prijs uw materialen aanschaffen bij de groothandel Kappersvoordeelshop. U kunt hier alvast ons aanbod bekijken.

Na de eerste 12 lessen

kapsalon

Heeft u de eerste 12 lessen gehad, dan kunt u met deze cursus uw kennis vergroten. U kunt dan verder werken aan uw kniptechnieken, maar u kunt ook de combinatie maken van knippen met chemische behandelingen. Deze chemische behandelingen worden uitgevoerd tegen geringe betaling en zijn niet inbegrepen bij de cursusprijs. De prijzen hiervoor kunt u vinden op hier vinden prijslijst. Bij deze chemische behandelingen, zoals coupe soleil, permanent en kleuren zorgen wij er voor dat dit op een veilige en correcte wijze gebeurt. Mocht, om welke reden dan ook, deze chemische behandeling niet geslaagd zijn, doet Crobylos deze gratis over.

Bij uw inschrijving wordt er voor u een account aangemaakt bij de groothandel Kappersvoordeelshop (Dit is een dochter-onderneming).

Service
Wanneer u ingeschreven bent als cursist bij kunt u gebruik maken van onze hulp- en advieslijn. Als u als cursist zelfstandig thuis aan de slag gaat kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 20.00 uur bellen voor hulp en advies, als u het even niet meer weet of advies nodig heeft. Het telefoonnummer is: 036-5370497. Deze hulp is gratis en een extra service van opleidingscentrum haarverzorging Crobylos. Dit geldt de hele periode dat u ingeschreven staat als cursist.

 

De onderdelen van de opleiding:
De cursusdagen haarknippen
Vrije instroom in de ochtend- en middaguren In Lelystad

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.