Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Cursus opsteken

Een van de specialisaties in het kappersvak, om de mooiste creaties te kunnen maken, is het opsteken van het haar. Dit kan vaak al met enkele simpele handelingen zoals u zult merken, maar ook door het Kapsel volgens een plan op te bouwen, waarbij er natuurlijk veel oefening bij komt kijken en geduld. Het opsteken van het haar is een vak op zich, maar is wel en techniek voor iedereen die de basis regels in acht neemt, niet moeilijk hoeft te zijn.
In onze cursus opsteken zullen we u kennis laten maken met diverse technieken, de verschillende externe factoren die een belangrijke rol spelen bij het opstellen van het plan en de valkuilen die u tegen kunt komen bij het toepassen van deze technieken. We geven u de juiste tips & trucs om de meest mooie kapsels te creëren.

Wat is er inbegrepen in deze cursus

Het gebruik van het oefenhoofd met mooi en speciaal haar voor het opsteken, welke bij aanvang van deze cursus voor u klaar staat,
Ook bijvoorbeeld natuurlijk de spelden en alle andere benodigde materialen, zoals het gebruik van borstels, de föhn, punt-kam en de eventuele stylingsproducten.
De cursus wordt gegeven op onze locatie in Lelystad.

De cursusdagen opsteken 2020

- Dinsdag 14 januari 10.00 – 16.00 uur.

Prijs: €.115,00 inclusief BTW (€.95,00 cursisten van Crobylos)
Aanmelden: klik op de link en geef aan op welke dag je de cursus wilt gaan volgen.

pia opsteken