Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Algemene voorwaarden

1. Ziek zijn
Dit is natuurlijk voor u vervelend, maar dit kan natuurlijk voorkomen.
Meld u zich op tijd, voor 08.30 uur, af op de locatie waar u les heeft.
Voor Lelystad naar 0320-258280. Houdt u rekening met het op tijd doorgeven van afwezigheid, omdat uw medecursisten die dag uw klanten moeten overnemen en daar in de planning rekening mee gehouden moet worden.
Bent u langer dan twee weken achter elkaar ziek? Dan kunt u met een doktersverklaring uw opleiding tijdelijk stopzetten, dit kan voor een periode van maximaal drie maanden.

2. Afwezigheid
Wanneer u een les niet kunt komen, meldt dit dan tijdig aan de docent. Alleen tijdig en in goed overleg met de docent kunnen vrije dagen of een vakantie worden gepland. Niet tijdig afmelden heeft tot gevolg dat uw les(sen) niet gecompenseerd kunnen worden door middel van verlening van de opleiding.

3. Kom op tijd
U dient minimaal een kwartier voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Tenzij nadrukkelijk anders wordt afgesproken. U vindt dit dan terug in uw status overzicht.

4. Omgaan met modellen/klanten
Uw omgang met het model wordt door Crobylos getoetst. Hierbij hoort onder andere het aannemen en aanreiken van de jas, het voorstellen voor u de behandeling start en het verzorgen van een kopje thee of koffie.

5. Ter bescherming van uw kleding
Bij aanvang van de opleiding krijgt u eenmalig gratis een knipschort uitgereikt. Dit schort is dan van u en u bent hier zelf verder verantwoordelijk voor. U dient elke les uw knipschort bij u te hebben.

6. Lesmateriaal praktijk
Bij de aanvang van uw les ontvangt u van ons een pakket, voorzien van uw naam, met daarin onder andere een coupe- en effileerschaar en een set klemmen. Verwijder na de les alle haren en zorg dat je alle materialen weer schoon en compleet inlevert.
Reinig altijd na gebruik uw kam en was regelmatig uw handen.

7. De werkplek
Wanneer u klaar bent met uw model dient u zelf uw werkplek schoon te maken. De haren dienen opgeruimd te worden en gedeponeerd te worden in de daarvoor bestemde emmer. U dient uw kam te reinigen en te ontsmetten met desinfecteer spray bij eventueel contact met bloed van uw schaar. Zorg er tevens voor dat uw spiegels te allen tijde vrij zijn van vlekken.

8. De praktijkruimte
In de opleidingssalon staan alle benodigdheden tot uw beschikking. U dient daar met zorg mee om te gaan. Na al het gebruik moeten de spullen netjes opgeruimd en schoon achter gelaten worden. Dit geldt zowel voor de wasbakken als ook de verfbakjes, kwasten of de föhnborstels etc. Aan het eind van de les moet alles klaar staan voor de volgende cursisten.

9. Taalgebruik
De voertaal tijdens de lessen is Nederlands.

10. Foto- en Videomateriaal
Bij het deelnemen aan een opleiding/cursus geeft u uitdrukkelijk toestemming al het gemaakte foto- en/of videomateriaal of enige vorm van beeldopnamen te gebruiken voor publicatie op de website en/of promotionele doeleinden.

11. Persoons gegevens
Gegevens die worden gebruikt voor registratie, worden dagelijks in een beveiligde omgeving verwerkt en in een beveiligde omgeving zeker gesteld.

Tevens zullen deze nooit worden gebruikt voor reclame doeleinde en/of ter beschikking gesteld aan derde.

Inzage in deze gegevens is ten alle tijde mogelijk door de eigenaar van deze gegevens