Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Over ons

Waar komt de naam CROBYLOS vandaan?

De Griekse oudheid heeft, voor wat het werken met haar betreft, grote invloed gehad op onze tijd.

Ergens in de periode van 1500 voor Chr. tot 150 voor Chr. leefde de eerst bekende haarwerker, zijn naam was Krobylos.

Hij krulde het haar met een bronzen staaf, bracht het haar boven op het hoofd bij elkaar en kleurde het vervolgens met een rood - achtige kleurstof. Deze creatie noemde hij “FAKKELS”.

 

Wie is CROBYLOS in de huidige tijd?

over ons

Crobylos is een bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar bezig houdt met het onderwijs aan cursisten in haarverzorging. Crobylos is opgericht door een kapper, die vond dat de destijds gehanteerde methode moeilijk te leren was en niet voor iedereen geschikt. Crobylos is thans uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Vele cursisten hebben ervaren hoe zij op verantwoorde en simpele wijze kunnen leren werken met haar om zo tot verrassende resultaten te kunnen komen.

Wij hopen dan ook, dat u als klant gaat ervaren, hoe het is om als model professioneel geholpen te worden door een leerling van Crobylos in de deze tijd.

Natuurlijk is het belangrijk voor u als model dat het goed gebeurt, de altijd aanwezige docent begeleidt de leerlingen en corrigeert daar waar nodig. U zult ervaren, dat gedurende de keren dat u door een leerling geknipt wordt, hij of zij steeds meer zelfstandigheid gaat opbouwen en uiteindelijk in staat is u geheel zelfstandig te knippen.

Maar behalve voor een knipbehandeling kunt u natuurlijk ook terecht voor en kleuring, permanent, coupe soleil of een haarherstellende kuur.

Crobylos is gevestigd in Lelystad, waar ook het centraal magazijn van de groothandel de Kappersvoordeelshop is gevestigd.

In de salon in Lelystad,staat altijd een kopje koffie klaar of thee en een glimlach.