Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Leerlingervaringen

Hallo ik ben Shirley en eigenlijk heb ik altijd al kapster willen worden en ging nu de stap dan eindelijk nemen!
Begin Maart ben ik dan ook gestart met de kapersopleiding bij Crobylos.

Lees meer...

Hallo ik ben Melissa,

Sinds september volg ik de opleiding voor Kapster bij Crobylos.
In het begin was het allemaal eng en moest ik erg wennen, maar ik heb daar gelukkig snel mijn draai gevonden.

Lees meer...

Hallo leuke aanstaande kapper(s)

Zo,n 1,5 jaar terug ben ik hier gestart met de kapperspleiding. Voor mij een geheel nieuwe uitdaging, want tja ga je op je 35e nog een carrière switch maken? Maar via mijn nichtje die deze opleiding ook gevolgd heeft, werd ik zo geenthousiasmeert, dat ik besloot het te gaan doen.

Lees meer...

Dag allen,

In het kort over mij,...Ben 6 weken geleden gestart met de kappersopleiding Crobylos te Lelystad. Ik ben sinds 2008 aan het werk bij GGZ Friesland en werk met mensen met een psychische aandoening. Vandaar de switch? vraag je je misschien af,..

Vroeger als kind wilde ik graag kapster worden maar ten tijde van het MBO voelde ik niet dat ik aansluiting had bij de leerlingen van toen, die onwijs met hun eigen make-up, haar enz enz. bezig waren.

Lees meer...

Hallo ik ben Alieta,

Ik volg nu al een paar weken de opleiding tot kapster bij Crobylos.

Op de eerste dag nadat ik me had ingeschreven bij Crobylos had ik totaal geen inzicht wat het nou allemaal inhield om kapster te worden, maar na die eerste dag had ik al snel in de gaten dat er meer bij komt kijken dan alleen maar knippen en kleuren.

Lees meer...

Een half jaar geleden ben ik gestart met de kappersopleiding bij Crobylos. Daarvoor heb ik de cursus Haarknippen bij Crobylos gevolgd en werd zo enthousiast gemaakt voor het vak, dat ik ervoor gekozen heb de dagopleiding te volgen. Elke maandag ga ik er met veel plezier naartoe. Ik vind het fijn dat het een praktijkgerichte opleiding is waarbij je direct mag knippen, verven, permanenten, watergolven en föhnen op echte klanten.

Lees meer...
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account