Leerlingervaringen

Hallo ik ben Alieta,

Ik volg nu al een paar weken de opleiding tot kapster bij Crobylos.

Op de eerste dag nadat ik me had ingeschreven bij Crobylos had ik totaal geen inzicht wat het nou allemaal inhield om kapster te worden, maar na die eerste dag had ik al snel in de gaten dat er meer bij komt kijken dan alleen maar knippen en kleuren.

Lees meer...

Een half jaar geleden ben ik gestart met de kappersopleiding bij Crobylos. Daarvoor heb ik de cursus Haarknippen bij Crobylos gevolgd en werd zo enthousiast gemaakt voor het vak, dat ik ervoor gekozen heb de dagopleiding te volgen. Elke maandag ga ik er met veel plezier naartoe. Ik vind het fijn dat het een praktijkgerichte opleiding is waarbij je direct mag knippen, verven, permanenten, watergolven en föhnen op echte klanten.

Lees meer...

Hallo ik ben Melissa,

Sinds september volg ik de opleiding voor Kapster bij Crobylos.
In het begin was het allemaal eng en moest ik erg wennen, maar ik heb daar gelukkig snel mijn draai gevonden.

Lees meer...

Hallo ik ben Natasja en ben 32 jaar oud.
Met trots gezegd de vrouw van Mark Smit en moeder van twee prachtige kinderen!
Op 3 sept 2016 ben ik de opleiding gestart, na tien jaar op kantoor te hebben gezeten was het tijd om een nieuwe weg in te slaan!! En ging ik het internet op.

Lees meer...

Dag allen,

In het kort over mij,...Ben 6 weken geleden gestart met de kappersopleiding Crobylos te Lelystad. Ik ben sinds 2008 aan het werk bij GGZ Friesland en werk met mensen met een psychische aandoening. Vandaar de switch? vraag je je misschien af,..

Vroeger als kind wilde ik graag kapster worden maar ten tijde van het MBO voelde ik niet dat ik aansluiting had bij de leerlingen van toen, die onwijs met hun eigen make-up, haar enz enz. bezig waren.

Lees meer...

Ik ben Kathia 33 jaar en moeder van twee kinderen.
In 2006 heb ik besloten om een opleiding als kapster te volgen, maar door omstandigheden was ik genoodzaakt te stoppen.
Nu inmiddels 10 jaar later heb ik mijn passie weer tot leven geroepen.

Lees meer...
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account