Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Jeanette

Hallo, Ik ben Jeanette en 4 jaar geleden heb ik mijn opleiding bij Crobylos afgerond. Mijn beroep is verpleegkundige, maar knippen is altijd al mijn passie geweest. Het begon al met het kortwieken van al mijn barbies. Mijn moeder boos en ik helemaal trots op de metamorfose. Vanaf mijn 14e knipte ik mijn ouders en

 

niet veel later knipte ik vriendinnen. Op mijn werk begon ik ook patiënten te knippen en vanuit daar kwam het idee om professioneel patiënten te gaan knippen. Een duo-baan ofwel een knippende verpleegkundige, dat zou ideaal zijn!
Maarja…met een 100% baan, welke opleiding kon mij deze kans bieden? Op het internet kwam ik Crobylos tegen en niet veel later zat ik in Lelystad voor een intakegesprek. Er kon een opleidingsplan passende bij mijn situatie gecreëerd worden.
Het viel mij direct op wat voor leuke sfeer er op de opleiding heerste. Ook de manier van lesgeven sprak mij aan. En Ada en Nico…ja geweldig! Ze geven met veel passie les! Ook hun visie om het vak te leren sprak mij aan. In eerste instantie lijkt het eng om direct in de eerste les een “levend model” te knippen, maar uit ervaring weet ik dat dit de beste manier is om het vak te leren. Ook heel belangrijk vond ik het plezier wat ik heb gehad. Nico met zijn leuke opvattingen…ik heb wat afgelachen!

De afstand naar de opleiding toe hoeft geen belemmering te zijn! Ik kom uit Groningen en ’s maandags reed ik door weer en wind naar de opleiding. Ik had iedere keer zin om naar de opleiding te gaan, dus die afstand is dan bijzaak. En na zo’n lesdag had ik zoveel energie, dat ik zo weer thuis was!

Het jaar is voorbijgevlogen en voordat ik er erger in had heb ik mijn opleiding behaald. Het leuke van Crobylos is dat het contact na het behalen van je diploma niet op houdt. Je kunt er altijd terecht voor vragen en adviezen. Ook als je na jaren onverwachts langskomt, zoals ik 3 weken geleden wordt er heel enthousiast gereageerd!

Ada en Nico, Crobylos bedankt voor alles!