Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Mijn ervaring met Crobylos Ik ben inmiddels bij meerdere cursussen en opleiding binnen geweest voor gesprekken en rondleidingen. Ook heb ik 1 cursus bij een ander bedrijf gedaan waarin ik erachter gekomen ben dat dit het vak is waarin ik verder wil, maar wat ik daar leerde was voor mij niet genoeg. Tot ik bij

 

Crobylos binnen stapte….
Al toen ik de afspraak maakte voor een intake, voelde het aan de telefoon prettig. Kom gerust eens langs voor een gesprek. En daar ging ik….. eerst maar eens zien wat ik ervan vind.

Ik deed de deur open en vanuit een kale gang kwam ik een gezellige kapsalon binnen. Er waren klanten waarvan je gelijk al wist dat die daar al jaren kwamen. De sfeer was goed. Zowel onder de klanten als de leerlingen en leraren.
Ik heb zo eens een tijdje zitten kijken en ik verbaasde me hoeveel die meiden al konden. Voor het eerst had ik het gevoel dat als ik hier zou komen dat ik aan het einde van de rit een volwaardige kapster zou zijn. En dat is een heel prettig idee als je toch zoveel geld en tijd steekt in een opleiding.

Tijdens het gesprek wat ik had met Nico kon ik merken met hoeveel passie hij samen met Ada dit bedrijf runt. Ik werd heel erg enthousiast van de verhalen die hij vertelde en hoe zij te werk gaan. Zo vertelde hij dat je misschien wel wikkels in kan draaien en uiteindelijk het resultaat van krullen krijgt bij permanenten, maar er zit nog zoveel meer tussen en daar zou hij uren over kunnen vertellen en je blijft nog luisteren ook!

Ik hoefde niet lang na te denken na het gesprek. Diezelfde dag heb ik nog besloten om hiervoor te gaan en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik ben hier inmiddels bijna drie maanden en heb echt het gevoel hier op mijn plek te zijn. Je wordt gelijk in het diepe gegooid en moet klanten knippen, wassen, föhnen, noem het maar op. Dat is natuurlijk heel spannend, maar je bent niet alleen. Je wordt er ontzettend goed in begeleid en je krijgt steeds meer zelfvertrouwen in wat je doet. De klanten weten hoe het gaat en zijn geduldig. Ada en Nico laten zien dat ze in je geloven en geven je zelfvertrouwen en dat is heel erg fijn. Er zijn dagen dat we het heel erg druk hebben en dan pakken we het met z’n allen aan. Er zijn ook dagen dat we het wat rustiger hebben en dan is er wat meer ruimte voor andere dingen, zoals kleurenleer. Het is leren op een prettige manier en ieder op zijn eigen tempo.

Het kan serieus zijn, maar er is ook heel veel ruimte voor humor en gezelligheid.
Ik hoop dat ik aan het einde van de rit met een papiertje naar huis ga waarop staat dat ik goed ben in wat ik doe, maar vooral dat ik mijn vak met net zoveel passie uit kan oefenen zoals Ada en Nico dit doen!!

Groeten,
Wilma.