Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Hoi ik ben Janita ik ben geboren en getogen in Emmeloord. Vanaf ongeveer m’n 8ste jaar wist ik al wat ik wilde worden, kapster! Ik hou niet van naar school gaan dus toen ik van de middelbare school af kwam wilde ik de kappersopleiding het liefst versnelt doen, dus wij op Google zoeken en toen

 

kwamen we uit op Crobylos in Lelystad met de bus goed te doen dus helemaal top!

Een dagje meegelopen om te kijken of het ook echt leuk is en dat was het! Gelijk in geschreven en snel begonnen! In een jaar tijd heb ik daar heel erg veel geleerd het was super gezellig altijd, je kunt alles op je eigen tempo doen en je wordt overal bij geholpen.
Ik heb mijn opleiding gedaan in 2007 en ben geslaagd in 2008 en ik heb nu in Emmeloord, in een nieuwe woonwijk in aanbouw, een kapsalon bij mij ouders thuis.

Nu, een aantal jaren verder, heb ik inmiddels een fulltime baan in m’n eigen kapsalon, waar ik met ontzettend veel plezier elke dag weer werk. Tevens bestel ik mijn spullen nog steeds bij Crobylos, die ook groothandel heeft in kappersbenodigdheden, nl. De Kappersvoordeelshop en heb dus nog regelmatig contact met Nico en Ada, hopelijk gaan ze nog een paar jaar door.

Janita