Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Michelle

Kapster is een mooi en creatief beroep en met dank aan Ada en Nico wordt, een toch best lastige opleiding, heel leuk en goed te doen. Met veel toewijding naar de cursisten toe, staan Ada en Nico voor je klaar, Ik vond het de eerste dag dood eng om meteen te gaan knippen, maar door

 

hun hulp en steun was ik redelijk snel over mijn schaar angst heen.

Door een zwaar auto ongeluk ben ik een tijd uit de running geweest en na mijn terug komst 7 maanden later, kon ik er weer vol tegen aan en in mijn eigen tempo.
Door een hecht groepje mede cursisten/collega’s is het elke week een feestje.
Nico is een hele goede leermeester in de kleurenleer en door veel aan ons te vragen hoe en waarom er iets gedaan wordt heb ik al veel geleerd, maar ook door op het eerste gezicht kinderlijke opdrachten, zoals kleuren mengen is het leren een feest.

Soms was het zo, dat je een opdracht kreeg die steeds weer herhaald werd en je de eerste keer dat je Nico weer sprak zei; ik word er gek van!
Dan kreeg je van hem de opmerking, goed zo en nu vergeet je het ook nooit meer, met een glimlach.

Ada zorgt voor de theorie toetsen, die ineens helemaal niet erg zijn om te maken, alles op z’n gemak en in je eigen tempo.
Soms alleen en soms met een groepje, dan is vragen maken nog leuker en heel leerzaam.
Ook tijdens het knippen kun je altijd op haar bouwen en laat ze je twijfels snel verdwijnen. Naar de klanten toe staan ze ook altijd voor iedereen klaar met een vers kopje koffie of thee en meestal dankzij Ada, met een koekje erbij.

Nu ben ik tijdelijk weer gestopt wegens lichamelijke klachten door de zwangerschap, maar als straks de kleine er is, kan ik niet wachten om weer terug te gaan, het gevoel van een warm bad is dan ook geen understatement.

Lieve Ada en Nico, jullie zijn super en Crobylos is een super plek om nog meer liefde voor het kappersvak te krijgen!

Michelle.