Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Op zestienjarige leeftijd zei de decaan van de Mavo tegen mij: “Ga jij maar eerst Havo doen, dan zal je zien dat je meer kunt dan “kapster” worden….” Jammer genoeg heb ik dat advies opgevolgd. Nu, 22 jaar later, ben ik toch aan de kappersopleiding begonnen. Het is altijd blijven kriebelen. Hoe toepasselijk, geen haar

 op mijn hoofd die er spijt van heeft!

Opleidingscentrum haarverzorging Crobylos geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo het kappersvak te leren, stukje voor stukje. Theorie leer je uit de boeken, die je vervolgens in de praktijk toepast in de salon op echte modellen. De eerste dag ben je al een model aan het knippen. Heel spannend. Gaandeweg leer je korte en lange modellen knippen, je leert verven (kleurenleer), permanenten en niet onbelangrijk, je leert omgaan met de klanten die de salon bezoeken.

Dit alles onder leiding van Ada en Nico. Ze weten uiteraard alles over het kappersvak en, heel belangrijk, ze beschikken over heel veel geduld. Je mag fouten maken en veel vragen stellen, het is immers een opleidingssalon. Ze leiden je op een prettige manier door de opleiding heen.

Ik ben blij dat ik alsnog aan de opleiding ben begonnen en dat ik over een aantal maanden kan zeggen: “ik ben kapster!”

Tamara