Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Oryanda

Een half jaar geleden ben ik gestart met de kappersopleiding bij Crobylos. Daarvoor heb ik de cursus Haarknippen bij Crobylos gevolgd en werd zo enthousiast gemaakt voor het vak, dat ik ervoor gekozen heb de dagopleiding te volgen. Elke maandag ga ik er met veel plezier naartoe. Ik vind het fijn dat het een praktijkgerichte opleiding is waarbij je direct mag knippen, verven, permanenten, watergolven en föhnen op echte klanten.

Door het werken met verschillende soorten mensen met allemaal weer ander haar, doe je heel veel ervaring op.

De medecursisten hebben allemaal een andere achtergrond, maar iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. We helpen elkaar en wisselen ervaringen uit.

Alle producten waar we mee werken zijn ook te koop in de Kappersvoordeelshop van Nico en Ada. Dit maakt het makkelijk deze producten voor thuis of de eigen salon aan te schaffen.

Nico en Ada geven de salon een gezellige en vertrouwde sfeer. De kritiek is altijd opbouwend en de theorie wordt verduidelijkt met praktijkvoorbeelden. Je kan op elk moment starten met de opleiding en iedereen volgt zijn eigen tempo. Ik vind het een prettig vooruitzicht dat het examen ongemerkt plaatsvindt wanneer Nico en Ada vinden dat je er aan toe bent.

 

Oryanda de Moes