Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Hallo ik ben Alieta,

Ik volg nu al een paar weken de opleiding tot kapster bij Crobylos.

Op de eerste dag nadat ik me had ingeschreven bij Crobylos had ik totaal geen inzicht wat het nou allemaal inhield om kapster te worden, maar na die eerste dag had ik al snel in de gaten dat er meer bij komt kijken dan alleen maar knippen en kleuren.

Je werkt daar samen met een team van leerlingen en leraren, waarbij er al gauw een leuke band ontstaat en doordat je vanaf dag 1 onder begeleiding van je leerkracht alles mag uitproberen bij je klanten, leer je zo veel.
Elke dag word je stukje bij stukje beter, het is zo leuk als je je model helpt met wat ze graag willen hebben en als je dan een tevreden model naar huis kan laten gaan doet het mij zo goed!
Elke dag dat ik naar school kan gaan is super leuk! Je leert het vak en je leert goed om te gaan met je modellen die ze voor je regelen en als je dan ook nog eens leuke collega’s hebt, dan maakt dat mijn hele dag goed!
Ik kan zeggen dat Crobylos voor mij in ieder geval een hele fijne kappersschool is om mijn lessen te volgen, ik ga dan ook elke week weer met veel plezier naar school!